herstart seizoen 2020

Beste leden,

Een weekje vroeger dan gepland, namelijk op zondag 7 juni, gaan we terug van start met onze clubuitstappen.
Alle groepen vertrekken om 8u30. We verzamelen per groep, rekening houdend met de anderhalve meter afstandsregel, op de parking van ons clublokaal.
Vanaf volgende week wordt er vertrokken op de uren die vermeld zijn op de kalender.

Per groep hebben we een wegkapitein nodig. Deze zal een driekleurige armband krijgen. Hij/zij zorgt ervoor dat tijdens de rit alle veiligheidsmaatregelen worden nageleefd. De belangrijkste regel tijdens het fietsen is het houden van afstand. Uiteraard moeten we ons ook houden aan het verkeersreglement!

Een belangrijk punt waar we eveneens rekening moeten houden is dat er in Wallonië NIET mag gefietst worden in groep.

Hopelijk gooit het weer niet te veel roet in het eten en kunnen we na meer dan twee maand terug genieten van samen te fietsen.

We wensen jullie allemaal nog een goede gezondheid toe en zien er naar uit om jullie zondag terug te mogen begroeten.

Met sportieve groeten

Het bestuur.

Uitstel BBQ 2020

Beste palingrijdsters en palingrijders,

Van uit ons kot hebben we onze toekomstige clubactiviteiten eens onder de loep genomen. We zijn tot de vaststelling gekomen dat we voor de meeste activiteiten niets ander kunnen doen dan afwachten wat de Nationale Veiligheidsraad de komende weken en maanden zal beslissen. Wanneer gaan we terug in groep mogen fietsen? Mogen we een eetfestijn organiseren? Mogen we op reis gaan in ons eigen land? Allemaal vragen waar niemand een antwoord op heeft.

Het enige wat nu al vaststaat is dat de jaarlijkse BBQ In het begin van de maand juni wordt afgelast. Als de omstandigheden het toelaten kunnen we deze misschien later op het jaar organiseren. We houden jullie zeker en vast op de hoogte.

We wensen jullie allen nog veel trainingsgenot en vooral een goede gezondheid.

Met vriendelijke groeten
Het bestuur